top of page
Rooftop Projekt

A modern és letisztult külsejű, AA energetikai besorolású lakóház minden szempontból megfelel a mai elvárásoknak. Az erkélyes lakások nagy üvegfelületekkel,háromrétegű nyílászárókkal rendelkeznek. A praktikus élettereket jól koncepcionált belsőépítészeti megoldások jellemzik. A lakások fűtése központi gázkazánnal lesz kialakítva amely teret szabadít fel a lakásokban. A fürdőszobákat magas minőségű szaniterekkel és burkolatokkal szereljük.

Zugló mindig jó választás azoknak, akik egyszerre szeretnék élvezni a belváros közelségét, illetve a környék nyújtotta zöldet és nyugalmat – mindezt megfizethető áron. A Zászlós utca elhelyezkedése kifejezetten előnyös: több, a belvároshoz is gyors elérést kínáló közlekedési lehetőség közelében, mégis teljesen elszigetelten a Hungária körút zajától, madárcsicsergős környezetben fekszik. Az új Puskás Ferenc Stadion épülésével a környék még gyorsabb fejlődésnek indult, így befektetési szempontból is kedvező választás a környéken ingatlant vásárolni.

A környék

 

Miért válasszon minket?

Ha közel a belvároshoz, de mégis zöld környezetben szeretne élni, a Rooftop jó választás. Zugló (XIV. kerület) nem véletlenül a pesti oldal legmagasabb presztízsű területe: a közkedvelt környéken minden megtalálható, amire csak szükség lehet. Kikapcsolódás, sportolás, ügyintézés, bevásárlás – ezt mind könnyedén intézheti a Zugló keleti részén fekvő Törökőr városrészben.
A belváros is gyorsan megközelíthető: pár perc sétával elérhető a
2-es metró vagy az 1 és 1A villamos.

További Információt szeretnék

arrow&v
Kövesse nyomon az építkezést!
2019.05.

Az alábbi mező kitöltésével ön elismeri, hogy megismerte az adatvédelmi tájékoztatót és hozzájárul az abban foglaltakhoz.

Értékesítés
 
Tel.: +36706214651
Kapcsolat
Wesselton Kft.
Budapest
info@wesselton.hu

Site Title

Elkészült az udvari homlokzat!
1.jpeg
2.jpeg
2018.10.
2018.07.
DJI_0009.JPG
DJI_0005.JPG
DJI_0014.JPG
DJI_0026.JPG
Átadott épület Zászlós utca 26-28
bottom of page